BASECAMP vzw
Ten Bos 55
9320 Erembodegem (Aalst)

0032 (0) 485 698 916
info@basecampvzw.be

Battle of the fire

Een spel voor de echte survival experts! Fysieke inspanning, mentaal doorzettingsvermogen, tactische planning en teamwork zijn de cruciale overlevingstactieken in deze Battle. Scherp je survival skills maar aan want via 10 uitdagende survival opdrachten moet je met je team de nodige materialen zien te bekomen om een vuur te maken. Het vuur is de sleutel en de factor die bepaald welk team dit ultieme spel overleeft.

Locatie Mobiel, bij voorkeur grasplein
Duur activiteit 1/2 dag (3 uur)
Aantal deelnemers min. 20 deelnemers – max. 72 deelnemers per sessie
Leeftijd deelnemers +12 jaar
Doelgroep Scholen, verenigingen, bedrijven, families / particulieren

Het doel van het spel lijkt misschien simpel. Als eerste een touwtje laten doorbranden, hierdoor de code bemachtigen en de inhoud van de noodbox grijpen. Maar niets is wat het lijkt, vuur heb je niet zomaar! Via 10 uitdagende survival opdrachten kan men de nodige en waardevolle materialen om vuur te maken bemachtigen. Maar welk materiaal is het belangrijkste en moet je als eerst in je bezit hebben? Dit gevecht kan alleen gewonnen worden door een fysiek en mentaal sterk team!

aanbod - activiteiten - battle_of_the_fireaanbod - activiteiten - battle_of_the_fireaanbod - activiteiten - battle_of_the_fireaanbod - activiteiten - battle_of_the_fireaanbod - activiteiten - battle_of_the_fire