BASECAMP vzw
Ten Bos 55
9320 Erembodegem (Aalst)

0032 (0) 485 698 916
info@basecampvzw.be

GO4it!

GO4it! is een avontuurlijk en sportief spel waarbij de groep wordt uitgedaagd in 10 tot 15 uiteenlopende opdrachten. Samenwerking en inzet zijn de sleutelwoorden tot het slagen in dit spel. Soms gaat de hele groep aan het werk, soms moet de groep een teamlid afvaardigen. Redt jullie groep zich in deze reeks van uitdagingen?

Locatie Mobiel, bij voorkeur grasplein
Duur activiteit 1/2 dag (3 uur)
Aantal deelnemers Min. 12
Leeftijd deelnemers +12 jaar
Doelgroep Scholen, verenigingen, bedrijven, families / particulieren

Per groep doorlopen de deelnemers een parcours van 10 tot 15 uitdagingen. Wil de groep slagen in een uitdaging dan moeten ze telkens met elkaar in gesprek gaan: “Waar ben jij goed in? Wat zijn jouw kwaliteiten? Hoe pakken we deze uitdaging aan? Wie eerste? Hoe doen we dit als groep?”. Op deze manier leren de deelnemers de verschillen binnen de groep kennen en deze hanteren in de positieve zin. Ze leren zo elkaars kwaliteiten te benutten en naar waarde te schatten. Daarnaast moeten ze als groep en keuze maken: “Hoe pakken we de opdracht aan? Wie kiezen we?”

Al dan niet gewenst zal de monitor de groep, voor, tijdens en na de uitdaging begeleiden in het ervaringsgericht leerproces. Eveneens is het mogelijk de besprekingen en evaluaties van de uitdagingen te laten begeleiden door een professionele coach in sociale trainingen. De uitdagingen kunnen zo gekozen worden dat bepaalde thema’s aan bod komen. Denk hierbij vooral aan: communicatie, leiderschap,groepsdynamica… .

aanbod - activiteiten - go_for_itaanbod - activiteiten - go_for_itaanbod - activiteiten - go_for_itaanbod - activiteiten - go_for_itaanbod - activiteiten - go_for_itaanbod - activiteiten - go_for_itaanbod - activiteiten - go_for_itaanbod - activiteiten - go_for_itaanbod - activiteiten - go_for_itaanbod - activiteiten - go_for_itaanbod - activiteiten - go_for_it