BASECAMP vzw
Ten Bos 55
9320 Erembodegem (Aalst)

0032 (0) 485 698 916
info@basecampvzw.be

Voelsprieten wandeling

Een 3-daagse bos-ervaring (2 nachten / 3 dagen) over leven en overleven in het bos, gebaseerd op de filosofie van Tom Brown . We gebruiken het bos niet, we worden er vrienden mee!

Locatie Bohan
Duur activiteit 3 dagen – 2 nachten
Aantal deelnemers Min. 12 deelnemers
Leeftijd deelnemers +7 jaar
Doelgroep Scholen, verenigingen, bedrijven, families / particulieren

We zetten al onze “to do’s” en alle drukte even naast ons neer. De prachtige natuurlijke omgeving helpt je tot rust komen en te onthaasten. Je staat stil bij de natuur en je eigen natuur en ontdekt de interactie hiertussen.

We gaan op zoek naar de basisbehoeften om te overleven. We ervaren ten volle de natuur en gaan “terug” naar ons thuisgevoel in het bos. We laten ons oerinstinct de vrije loop, bouwen een degelijk onderdak en leren vuur maken zonder lucifers of aanstekers. We maken kennis met al onze vrienden in het bos en komen te weten hoe zij ons kunnen helpen. De bomen, planten en dieren heten u alvast welkom in het bos!

Het “kinderen van het bos” weekend kan ook voor kinderen georganiseerd worden mits begeleiding of speciaal voor gezinnen. Het programma wordt dan aangepast aan jeugdige leeftijd van de groep.

aanbod - activiteiten - kinderen_van_het_bosaanbod - activiteiten - kinderen_van_het_bosaanbod - activiteiten - kinderen_van_het_bos