BASECAMP vzw
Ten Bos 55
9320 Erembodegem (Aalst)

0032 (0) 485 698 916
info@basecampvzw.be

Laag touwenparcours

Het Basecamp vzw laag touwenparcours verdient zeker zijn plaatsje in het blikvangersaanbod. Dit mobile klim- en klauterparcours is de absolute eyecatcher op elk evenement. Dit parcours bezorgt de actieve deelnemer en de minder avontuurlijke toeschouwer een onvergetelijk moment tijdens uw event!

Locatie Mobiel
Duur activiteit -
Aantal deelnemers -
Leeftijd deelnemers +7 jaar (-7 jaar onder begeleiding)
Doelgroep Scholen, verenigingen, bedrijven, families / particulieren

Door het inzetten van het laag touwenparcours op uw event, opendeurdag, promoactie,… breng je een spraakmakende en avontuurlijke activiteit naar elke locatie: midden in de stad, op een rustige weide, op de parking van uw bedrijf of zelfs indoor zijn slechts enkele van de vele mogelijkheden. /p>

Het laag touwenparcours is mobiel, vrijstaand en kan opgebouwd worden op een vlakke, zachte of harde ondergrond. Door de samenstelling van de constructie is het zeer makkelijk om het laag touwenparcours aan te passen qua grootte en opstelling. Tevens is er geen nood aan hoge bomen, bergen, of andere bevestigingspunten.


Het vorderingsniveau van het parcours is maximum 80 cm. Hierdoor is er geen extra valbeveiliging nodig. Het parcours is toegankelijk vanaf 7 jaar, maar mits de nodige persoonlijke begeleiding kunnen zelfs jongere kinderen het avontuur opzoeken en hun grenzen verleggen.


Voor extra sfeerbeelden en filmpjes kan je een kijkje nemen op onze Facebook pagina: www.facebook.com/BASECAMPvzw

aanbod - activiteiten - laag_touwenparcoursaanbod - activiteiten - laag_touwenparcoursaanbod - activiteiten - laag_touwenparcoursaanbod - activiteiten - laag_touwenparcoursaanbod - activiteiten - laag_touwenparcoursaanbod - activiteiten - laag_touwenparcoursaanbod - activiteiten - laag_touwenparcoursaanbod - activiteiten - laag_touwenparcoursaanbod - activiteiten - laag_touwenparcoursaanbod - activiteiten - laag_touwenparcours